Toplam 4 üründen, 1-4 arası gösteriliyor.

Stor Perde


En Şık Stor Perde Modelleri Tekzen’de!

Evlerde ve ofisler pek çok ev tekstili ürünü kullanılmaktadır. Bir iç mekânı dekore ederken tercih ettiğiniz perdeler, ortamın havasını değiştiren önemli bir ayrıntılardandır. Perde modelleri tasarım, renk ve desen bakımından değişkenlik gösteren oldukça geniş bir ürün skalasına sahiptir. Tekzen stor perde modelleri arasında her ihtiyaca uygun seçeneği bulmak mümkündür.

Her Ortama Uygun Stor Perde Modelleri

Tekzen ev tekstili ve ev dekorasyonu ürünleri arasında öne çıkan ürünler arasında stor perdeler yer alır. İşlevselliği yanı sıra şık bir görüntüsü bulunan stor perde modelleri günümüzde sık sık tercih edilmektedir. Bazı stor perde modelleri silinebilir özelliğe sahiptir, bu sayede kolayca temizlenebilir. Mutfaklar dahil olmak üzere tüm odalarda tercih edebilirsiniz. Renkli stor perde modelleri özellikle çocuk odaları için idealdir. Birçok farklı deseni ve renk seçeneği ile stor perde fiyatları değişkenlik gösterebilir. Pencerenizin boyutuna göre özel kesimler olduğu gibi hazır stor perde seçenekleri de bulunmaktadır.

Pratik Kullanımı ile Öne Çıkan Zebra Perdeler

Stor perdelerin yanı sıra zebra perdeler de oldukça fazla tercih edilmektedir. Ergonomik bir kullanım sunan zebra perdeler hem ürün fazlalığından hem de alandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Bu tarz perdeler tasarımları sayesinde hem güneşlik hem de tül perde görevi görmektedir. Şeritli yapısı ile fazla güneşten rahatsız olduğunuzda kalın perde kısımlarını güneşi kesecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra gün ışığından tamamen faydalanacağınız zaman da güneşlik kısımları kaydırarak tül perde haline getirebilirsiniz. Montajı kolayca yapılabilen zebra perdeler camınızın boyutuna ve uzunluğuna göre üretilebilmektedir. Tekzen’de pek çok farklı renk ve desene sahip zebra perde modeli bulabilirsiniz.

Ofis Dekorasyonunun Vazgeçilmezi Jaluziler

Birbirinden farklı modellere sahip perde ve jaluziler bulunduğu ortama şıklık katar. Jaluzi şerit şeklinde farklı materyallerden yapılan, levhalardan oluşan perdelere denir. Özellikle ofis ve iş yerlerinde kullanımı oldukça yaygındır. Jaluzi perdelerin ahşap, metal, alüminyum ve plastikten üretilmiş çeşitleri bulunmaktadır. Bu tarz perdeler güneşten korurken aynı zamanda iç mekânın dışardan görünmesini önler. Bir düzenek sayesinde açılıp kapanabilir. Ahşap jaluziler özellikle klasik bir tasarıma sahip mekanlarda oldukça şık bir görüntü sunmaktadır. Bunun yanı sıra alüminyum jaluziler hafif yapısı ve hemen paslanmaması ile avantaj sağlamaktadır. Jaluzi levhalarını temizlemek için özel toz alma aparatları bulunmaktadır. Bu aparatlar sayesinde temizliği kolayca yapılabilir.

Her Zevke Uygun Rustik ve Tül Perdeler

Halka şeklinde aparatları ile bir boruya asılarak kullanılan modellere rustik perdeler denir. Farklı bir tarza sahip rustik perdeler, son zamanda oldukça sık tercih edilmeye başlamıştır. Yatak odasında, salonda ve mutfaklarda rahatça kullanılabilen modeller arasında yer alır. Farklı perde kumaşları rustik sistem ile kullanılabilir. Benzer şekilde, sade ve şık görüntüsü ile öne çıkan tül perdeler evlerde en sık görülen modellerden biridir. Yaygın bir kullanıma sahip olduğu için yüzlerce farklı modeli bulunmaktadır. Desen, işleme ve kesim açısından her tarza uyan seçenekleri vardır. Yere kadar uzanacak şekilde kullanabileceğiniz gibi odanızın dekorasyonuna göre pencerenin altında bitecek uzunlukta da tercih edebilirsiniz.

Modern Bir Görüntü Sunan Kumaş Perdeler

Günümüzde pek çok farklı şekilde kullanılabilen kumaş perdeler , tek renk ve sade modelleri olduğu gibi desenli, gösterişli seçenekleri de bulunmaktadır. Yaygın kullanımı camların iki yanına tutturulması şeklindendir. Sabah güneş ışığının odanıza girmesini engellemek ve rahat bir uyku çekmek için koyu renk kumaş perdelerden tercih edebilir, verimli bir uyku uyuyabilirsiniz. Bu tarz perdeler ile kullanabileceğiniz perde aksesuarları bulunmaktadır. Perdenizi sabitlemeye ya da bütün şekilde durmasını sağlayan aparatlar bulunmaktadır. Metal, taşlı ya da sade modellere sahip aksesuarlar kullanabilirsiniz. Aradığınız tüm perde modellerini ve aksesuarlarını en uygun fiyat seçenekleri ile Tekzen’de bulabilirsiniz.

Üye Girişi Üye Ol Sipariş Takibi
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT